Warm up inför Johan Svengberg från 107,5!

Igår var jag och Oskar warm ups på Riddar Jakob, idag gör vi det igen! Inför Johan Svengberg från 107,5!
Inte helt fel! Så kom förbi ikväll och DANSA järnet!

Helgens show

Jag, Askan, Axel, Sulan och Jack var och gjorde en liten show i helgen :) kika in den :)


Try JibJab Sendables® eCards today!

Tisdag

Har sovit 4 timmar inatt och jobbat på Coop 8 -17 idag! Åkte buss och tåg hem! TOG 2 TIMMAR! Somnade 3 gånger! Aldrig igen! Ska jobba där imorgon igen, så får hoppas det går bättre :) Ska över till Oskar snart och kolla på DH :)

Lördag och söndag!

Lördagen vart rätt bra! Gjorde inte något spec på dagen. På kvällen spelade jag på Riddar Jakob med Oskar! Gick lite små segt men det vart rikigt bra drag på slutet! Söndag, Har precis kommit hem från en inspelning av en ny musikvideo till another friday! Lägger upp lite bilder från lördagen sen ;)

Fredag!

Har varit en lång dag! Började med kalas hemma hos Mickis, vi firade henne då eftersom hon fyller år på söndag, sen drog jag till Riddar Jakob på möte. Efter mötet åkte jag till Grodan för att fira Isabelle som fyller 18 idag med Sulan, Oskar och Askan. Efter ett tag drog jag och Oskar tillbaka till Riddarn, sen slutade det med kebab på winners som vanligt! Verkar som att det blir Riddarn imorgon oxå! Ses där!

Igår fyllde Sulan 19 år!

Det innebär att vi drog till Klubb Onsdag! Vi gjorde självklart kvällen galen! Axel vart dock utslängd... han var nog för söt tyckte vakterna ;) Ska inte påstå att jag själv va nykter! Hur som helst va det iallafall en grym kväll!

Halloween party på Riddar Jakob

Måste säga att det var en bra kväll! Dock så är jag tydligen duktig på att supa för mycket numera... 3 skumpor och 3 ölhinkar är inte bra för mig, haha Man hade ju kunnat mått bättre i morse! Sen vete faan vad jag gjorde den kvällen, lite minnes luckor. haha Rikigt bra kväll iaf!

RSS 2.0